
APPETIZERS
Cecina plate (80g)
22
€
V
G
V
Croque-Monsieur with Ham and Bone
18
€
V
G
V
DISHES
Trout with sorrel, Mashed potatoes
32
€
V
G
V
Veal sweetbreads with morels, mashed potatoes
48
€
V
G
V
Turbot with caper juice, artichoke, turnip and samphire
42
€
V
G
V
Celery, potato, truffle pithiviers
30
€
V
G
V
Bresse Poultry with Vinegar, Spring Onions and Lettuce
36
€
V
G
V
ENTRANCES
Saint-Jacques carpaccio, citrus and passion fruit
29
€
V
G
V
Herrings, apple in oil
22
€
V
G
V
Wood Mushroom Pie
23
€
V
G
V
Mussel soup with saffron, leeks and fennel
22
€
V
G
V
Foie gras terrine, quince chutney and toasted bread
38
€
V
G
V
Poached Egg in Red Wine Sauce (Oeuf Meurette)
21
€
V
G
V
Lentil salad with sorrel and winter vegetables
23
€
V
G
V
TO SHARE
Sole Meunière (800 g-1 kg)
140
€
V
G
V
TOPPINGS
Homemade Mashed potatoes
8
€
V
G
v
Winter vegetables
8
€
V
G
v
Lettuce & Vinaigrette
8
€
V
G
v
French fries
8
€
V
G
v
Cheeses
Cheese platter, cherry jam
19
€
V
G
V
Chauvry goat
11
€
V
G
V
desserts
Plate of fresh fruits
17
€
V
G
V
Mille-feuille
16
€
V
G
V
Red fruit pavlova
17
€
V
G
V
Baba au Rhum
21
€
V
G
V
Profiteroles, Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
16
€
V
G
V
Chaque jour, notre chef vouspropose un plat unique,soigneusement préparé avecdes produits fraissélectionnés selon les saisonspour vous faire découvrir dessaveurs authentiques.
Lundi
Nous n'avons pas encore d'article
Mardi
Omelette aux Morilles, frites, salade verte
28
€
V
G
v
MERCREDI
Fricassé de volaille au vin jaune, gratin dauphinois
32
€
V
G
v
JEUDI
Nous n'avons pas encore d'article
VENDREDI
Nous n'avons pas encore d'article
BRUNCH FONTAINE
No items found.
Buffet
Buffet de gourmandises sucréesjus frais, boissons chaudes
CHOIX D'UN PLAT
Nous n'avons pas encore d'article
CHAMPAGNE BRUNCH
No items found.